përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Osmanli, Tomislav

.

osmanli tomislavTomislav Osmanli u lind në vitin 1956 në Manastir, Maqedoni. Shkruan pjesë teatrore, histori të shkurtra, skenarë dhe romane, që janë përkthyer në disa gjuhë evropiane. Për veprën e tij është shpërblyer me disa çmime, ndër të tjera me çmimin "Romani i vitit" i së përditshmes "Utrinski Vesnik" për romanin Дваесет и првиот [XXI].

partner projektesh

traduki partners 2014 d