përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Niederstätter, Alois

.

niederstaetter aloisAlois Niederstätter u lind në vitin 1955 në Bregenz. Studioi histori dhe gjermanistikë në Salzburg. Në vitin 1980 u doktorua, më pas habilitoi në shkencat ndihmëse të historisë dhe historinë e alemanëve. Alois Niederstätter është anëtar i Institutit të Hulumtimeve të Historisë së Austrisë, drejtor i Arkivit të Landit Voralberg dhe docent universiteti.

partner projektesh

traduki partners 2014 d