përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

Елена Пренџова на поетски слем во Тирана

. Posted in macedonian

281Пренџова настапи на мајчин јазик, а препевите на албански, направени од страна на поетите Линдита Ахмети и Адем Абдулаху и преведувачката Јордана Шемко ги читаа Силвана Лека и Валбона Острени...

telegraf.mk

partner projektesh

traduki partners 2014 d