përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

Поетесата Елена Пренџова се претстави во Тирана

. Posted in macedonian

280Македонската поетеса кон крајот на мај беше претставена во главниот град на Албанија, каде што беше и на резиденција, а истовремено беше претставен и слемот како поетска интерпретација кој е се' уште нов и непознат во оваа земја...

daily.mk

partner projektesh

traduki partners 2014 d