përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

Meqë nuk mund të duhemi mes vetes

. Posted in albanian

278Elena Prendjova (Shkup, 1985) është autorja që çel për vitin 2015 rezidencën për shkrimtarë dhe përkthyes letrarë “Tirana in Between” – organizuar nga POETEKA dhe mbështetur nga TRADUKI dhe Ministria e Kulturës...

standard.al

partner projektesh

traduki partners 2014 d