përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Nadj Abonji, Melinda

.

nadj abonji melindaMelinda Nadj Abonji u lind në vitin 1968 në Becsej, Serbi dhe jeton sot si shkrimtare dhe muzikante në Zvicër. Studioi gjermanistikë dhe histori në Cyrih. Në vitin 2004 u botua romani i saj i parë Im Schaufenster im Frühling, për të cilin u vlerësua me shumë çmime. Në vitin 2010 u vlerësua për Tauben fliegen auf me Çmimin Gjerman të Librit dhe Çmimin Zviceran të Librit.

partner projektesh

traduki partners 2014 d