përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Welzer, Harald

.

welzer haraldHarald Welzer u lind në vitin 1958 në Bissendorf të Hannover-it. Sociologu dhe socialpsikologu është profesor për transformation design në Universitetin e Flensburgut dhe Drejtor i Fondacionit Futur Zwei në Berlin. Librat e tij janë përkthyer në shumë gjuhë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d