përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Kappacher, Walter

.

kappacher walterWalter Kappacher, i lindur në vitin 1938 në Salzburg, jeton si shkrimtar i lirë në qytetin e lindjes. Për romanet Selina oder Das andere Leben (2005), Hellseher sind oft Schwarzseher (2007) ose Der Fliegenpalast (2009) ai ka marrë shumë çmime, së fundi edhe çmimin "Georg Büchner". Walter Kappacher është anëtar i Akademisë Gjermane për Gjuhë dhe Poezi dhe i Akademisë bavareze të Arteve të Bukura.

Website

partner projektesh

traduki partners 2014 d