përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Peruničić, Emina

.

perunicic milenaEmina Peruničić u lind në vitin 1974 në Banja Luka. Kreu studimet në Fakultetin e Filozofisë së Universitetit të Beogradit dhe sot jeton dhe punon në Beograd, ku përkthen kryesisht literaturë filozofike nga gjermanishtja. Ndër përkthimet e saj ka vepra nga Maximilian Arrer, Klaus Oehler, Werner Jaeger, Peter Koslowski, Wolfhart Pannenberg, Hans-Georg Gadamer, Wilhelm Weischedel, Annemarie Pieper dhe Slavoj Žižek. Me mbështetje nga TRADUKI ka përkthyer romanin rinor Anton taucht ab nga Milena Baisch.

partner projektesh

traduki partners 2014 d