përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Baisch, Milena

.

baisch milenaMilena Baisch u lind në vitin 1976 në Bochum. Prej vitit 1995 shkruan libra për fëmijë , në fillim për fillestarët e leximit dhe për fëmijë të vegjël. Prej vitit 1998 deri në vitin 2000 frekuentoi Akademinë për Skenar në Deutsche Film- und Fernsehakademie në Berlin, që atëherë shkruan edhe skenarë për kinematografi dhe televizion. Në vitin 2007 doli romani i saj i parë për të rinj Blumen im Bauch. Vepra e saj është shpërblyer me disa çmime, kështu për shembull në vitin 2011 ajo fitoi Çmimin Gjerman për Letërsi për të rinj për romanin  Anton taucht ab.

Website

partner projektesh

traduki partners 2014 d