përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Caravana cinematografică şi alte povestiri

Groşan, Ioan.

404 grosan kinokaravanaGjashtë tregimet e përmbledhura në këtë vëllim janë një kënaqësi për lexuesit e dhënë pas eksperimentimit dhe lojës me gjuhën. Tregimet e Ioan Groşan-it janë ngjarje gati magjike, të mbushura me banalitet e melankoli dhe plot kthesa të papritura.

Vëllimi me tregime Caravana cinematografică şi alte povestiri [Karavani kinematografik dhe histori të tjera]i Ioan Groşan-it ka dalë në bullgarisht (fragment) përkthyer nga Lora Nenkovska nën titullin Кинокаравана pranë botimeve Panorama plus, Sofje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d