përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Becks letzter Sommer

Wells, Benedict.

398 wells becksNjë mësues fatkeq në dashuri, një afrikano-gjerman dhe një muzikant jashtëzakonisht i talentuar nga Lituania duke bërë rrugëtimin e jetës, nga Munihu për Stamboll, nëpërmjet Evropës Lindore. Me një mori të fshehtash në bagazh – dhe pyetjen se mos është vonë për të realizuar ëndrrën e jetës. Një roman për muzikën, dashurinë dhe jetën. I pazakontë, me humor, i mençur dhe prekës.

Romani Becks letzter Sommer [Vera e fundit e Beck-ut] i Benedict Wells-it ka dalë në serbisht (fragment), përkthyer nga Hana Ćopić, nën titullin Bekovo poslednje leto, pranë botimeve Plato Books, Beograd.

partner projektesh

traduki partners 2014 d