përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Wells, Benedict

.

wells benedictBenedict Wells u lind në vitin 1984 në Mynih. Vitet e shkollës i kaloi në tre internate bavareze. Pas maturës, në vitin 2003, shkoi në Berlin, zgjodhi të mos studionte dhe iu përkushtua shkrimit. Debutimi i tij Becks letzter Sommer, botuar për herë të parë në vitin 2008, tërhoqi vëmendjen e lexuesve dhe u shpërblye me Çmimin nxitës të Bavarisë për Artin. Romani i tij i tretë, Fast genial, ishte për shumë muaj në listën e bestsellerëve. Pasi qëndroi disa vjet në Barcelonë, Wells-i është kthyer sërish në Berlin.

partner projektesh

traduki partners 2014 d