përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Rexhepi, Afrim A.

.

rexhepi afrimAfrim A. Rexhepi u lind në vitin 1972 në Shkup, ku jeton edhe sot e kësaj dite. Ka doktoruar me një punim mbi Ismail Kadarenë dhe jep mësim në Institutin e Letërsisë të Universitetit „Shën Kirili dhe Metodi“ në Shkup. Ka botuar disa monografi shkencore dhe ka përkthyer Aleksandar Prokopievin nga maqedonishtja në shqip, si edhe Ismail Kadarenë nga shqipja në maqedonisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d