përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Bauer, Jana

.

bauer janaJana Bauer u lind në vitin 1975 në Lubjanë të Sllovenisë. Në vitin 2003 përfundoi studmiet e dramaturgjisë në Akademinë për Teatër, Radio, Film dhe Televizion. Shkruan libra për fëmijë dhe për të rritur, ka përgatitur disa kolana letrare në sllovenisht dhe përkthen nga anglishtja. Veprat e saj si shkrimtare janë përkthyer në disa gjuhë dhe janë vlerësuar edhe me çmime, ndër të tjera, me çmimin "Večernica".

partner projektesh

traduki partners 2014 d