përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Federspiel, Maurus

.

federspiel maurusMaurus Federspiel u lind në vitin 1974 si bir i shkrimtarit Jürg Federspiel. Studioi Creative Writing në Nju Jork dhe punoi si gazetar. Sot jeton si autor dhe bashkëpronar i një sipërmarrjeje për teknikën e mjedisit në Zürich.

partner projektesh

traduki partners 2014 d