përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Flašar, Milena Michiko

.

flasar milena michikoMilena Michiko Flašar u lind në vitin 1980, në St. Pölten, si bijë e një nëne japoneze dhe e një babai austriak. Ka studiuar komparatistikë në Vjenë dhe gjermanistikë dhe romanistikë në Berlin. Sot ajo jeton në Vjenë si shkrimtare.

Website

partner projektesh

traduki partners 2014 d