përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Gauß, Karl-Markus

.

gauss karl markus by kurt kaindlKarl-Markus Gauß u lind në vitin 1954 në Salzburg, ku studioi gjermanistikë dhe histori dhe sot jeton si autor dhe editor i revistës “Literatur und Kritik”. Librat e tij janë përkthyer në shumë gjuhë dhe shumë shpesh janë vlerësuar me çmime, mes tyre, me Prix Charles Veillon (1997), Vilenica-Preis (2005), Georg-Dehio-Preis (2006), Johann-Heinrich-Merck-Preis (2010) dhe Çmimin Austriak për Art dhe Letërsi (2013).

partner projektesh

traduki partners 2014 d