Shtyp

Zlatni list

Domin, Hilde.

384 domin zlatni listMe këtë vëllim poetik lexuesit serb i prezantohet një pjesë e vogël e veprës voluminoze të Hilde Domin-it, e cila është një nga poetet gjermane më të njohura që nga përfundimi i Luftës së Dytë Botërore. Librin e përgatiti për botim përkthyesja Mirjana Wittmann.

Përzgjedhja me poezi Zlatni list [Një faqe e artë] e Hilde Domin-it ka dalë pranë botimeve LOM, Beograd. Përzgjedhur dhe përkthyer në serbisht (fragment) nga Mirjana Wittmann.