përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Starz, Ingo

.

starz ingoIngo Starz, i lindur në vitin 1969 në Heilbronn, studioi histori arti dhe arkeologji klasike në Würzburg, Freiburg am Breisgau dhe Basel. Ka qenë bashkëpunëtor shkencor në Zürcher Hochschule der Künste në Departamentin e Aktrimit dhe Filmit dhe vazhdon të bëjë një sërë projektesh mbi letërsinë dhe gjuhën. Pas shumë vitesh si kulturolog në Basel, në fund të vitit 2014 kaloi në Athinë, ku punon si kulturolog dhe si gazetar.

partner projektesh

traduki partners 2014 d