përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Halilbašić, Senad

.

halibasic senadSenad Halilbašić u lind në vitin 1988 në Tuzla (Bosnjë-Hercegovinë). Pas përfundimit të studimeve për shkenca filmike, teatrore dhe mediatike, filloi të punonte në Vjenë si skenarist dhe koordinator i programit për skenaristë “Diverse Geschichten”. Ka realizuar shumë projekte në Bosnjë-Hercegovinë, ndër të to, dokumentarin radiofonik “Burning Memory. Die toten Bücher von Sarajevo” (WDR/RBB 2012), në bashkëpunim me Ingo Starz-in.

partner projektesh

traduki partners 2014 d