përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

Авторска вечер со Теофил Панчиќ

. Posted in macedonian

265Авторска вечер „Ангажманот помеѓу Балканот и ЕУ“ со Теофил Панчиќ, култен колумнист и критичар на белградскиот неделник „Време“ и коментатор на радиото Слободна Европа, како и на редица други медиуми во регионот, одржи во ЕУ Инфо центарот, синоќа (четврток) од 19 часот.

mojotgrad.com

partner projektesh

traduki partners 2014 d