përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Ferić, Zoran

.

feric zoranZoran Ferić, i lindur në vitin 1961 në Zagreb, ka studiuar në Faktuletin Filozofik. Aktualisht punon si mësues i gjuhës kroate në një gjimnaz. Ka pasur shumë publikime nëpër revista kroate, si Polet, Studentski list, Pitanja, Oko, Quorum, Plima, Evropski glasnik dhe Torpedo. Librat e tij janë përkthyer në shumë gjuhë, ndër të tjera, në gjermanisht, anglisht, italisht, polonisht, spanjisht, sllovenisht, ukrainisht, malazezisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d