përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

impressum

TRADUKI është një rrjet evropian për letërsinë dhe librat ku bëjnë pjesë Shqipëria, Bosnja-Hercegovina, Bullgaria, Gjermania, Kosova, Kroacia, Lihtenshtajni, Maqedonia, Mali i Zi, Austria, Rumania, Zvicra, Serbia dhe Sllovenia.

Përgjegjëse në kuptimin e Ligjit të Shtypit

Antje Contius
Geschäftsstelle TRADUKI
S. Fischer Stiftung
Neue Grünstraße 17
D-10179 Berlin
Tel.:+49-30-847-1211-10
Fax:+49-30-847-1211-19
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Sqarim i rëndësishëm:
TRADUKI dëshiron t'ju ofrojë lidhje me ueb-sajte të tjera, por ligji kërkon si sqarim informacionin e mëposhtëm:
TRADUKI nuk ka asnjë ndikim mbi formën dhe përmbajtjen e faqeve të lidhura nëpërmjet nesh dhe distancohet eksplicit nga të gjitha përmbajtjet e faqeve të lidhura me ueb-sajtin tonë.
TRADUKI nuk merr përsipër asnjë lloj përgjegjësie për përmbajtjen e faqeve që lidhen nëpërmjet sajteve tona.

partner projektesh

traduki partners 2014 d