përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Schlink, Bernhard

.

schlink bernhardBernhard Schlink u lind më 1944 në afërsi të Bielefeldit, është jurist dhe jeton në Berlin dhe Nju Jork. Romani i tij i vitit 1995, Der Vorleser, u ekranizua më 2009 nga Stephen Daldry nën titullin The Reader me Kate Winslet, David Cross dhe Ralph Fiennes. Ai është përkthyer në 51 gjuhë dhe është vlerësuar me çmime kombëtare dhe ndërkombëtare dhe e bëri shkrimtarin me famë botërore.

partner projektesh

traduki partners 2014 d