përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Фрагментарният характер на живота (Есета)

Simmel, Georg.

355 simmel der fragmentarische charakterNjë përzgjedhje me ese të sociologut të madh Georg Simmel, përgatitur për botim dhe përkthyer në bullgarisht nga Teodora Karamelska. Si ka mundësi që, me gjithë kontradiktat e shumta e të papajtueshme që ekzistojnë ndër nesh, të ndërtojmë një botë të përbashkët. Libri përpiqet të japë përgjigje ndaj kësaj pyetjeje të rëndësishme.

Фрагментарният характер на живота (Есета) [Karakteri fragmentar i jetës (ese)] nga Georg Simmel (fragment) ka dalë pranë botimeve Critique & Humanism – KX, Sofje. Përgatiti për botim dhe përktheu në bullgarisht Teodora Karamelska.

partner projektesh

traduki partners 2014 d