përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Šikov, Viktor

.

sikov viktorViktor Šikov u lind më 1973 në Shkup, Maqedoni. Pasi përfundoi studimet për gazetari, punoi në disa redaksi gazetash dhe kreu studimet pasdiplomike për komunikimin mediatik. Ai përkthen poezi dhe prozë. Deri tani ka botuar përkthime të veprave të Dragana Mladenović, David Albahari, Christopher Isherwood, Jehuda Amichai, Vladimir Devidé, Ueda Akinari, Natsume Sōseki, Bashō, Isa, Buson dhe Shiki.

partner projektesh

traduki partners 2014 d