përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Dimitrova-Purwin, Radka

.

dimitrova-purwin radkaRadka Dimitrova-Purwin, e lindur më 1954 në Lovec (Bullgari), frekuentoi gjimnazin e gjuhës gjermane në vendlindje dhe studioi gjermanistikë në Universitetin e Sofjes, Dega  e Përkthimit. Prej vitit 1981 jeton në Berlin dhe punon si përkthyese e lirë. Ka përkthyer në bullgarisht ndër të tjera Am Hang (2011) dhe Zündels Abgang (2014) të autorit zviceran Markus Werner.

partner projektesh

traduki partners 2014 d