përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Ljepši kraj

Sejranovic, Bekim .

361 sejranovic ljepsi krajNjë kasolle druri e mënjanuar në Bosnjë, një dhomë me qira në Oslo, Kroacia dhe Serbia midis, Brazili dhe India dhe gjithçka që përbën një jetë të tillë: shumë borë, shumë gra, shumë gjendje mahmurllëku nga pija, shumë udhëtime, shumë vetmi, tek-tuk ndonjë vahabit dhe një qenush i përzier. Me zërin direkt, plot humor, vetironik, nganjëherë të tmerrshëm, nganjëherë naiv, por gjithnjë të sinqertë, me të cilin ai e pat shoqëruar lexuesin nëpër romanin e tij Nigdje, niotkuda, Bekim Sejranović tregon në këtë roman të tij të ri një "fund më të bukur".

Ljepši kraj [Fund më i bukur] nga Bekim Sejranović ka dalë në maqedonisht (pjesë leximi) përkthyer nga Igor Isakovski nën titullin Поубав крај pranë botimeve Blesok, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d