përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Capus, Alex

.

capus alexAlex Capus, i lindur më 1961 në Normandi, jeton sot në Olten, në kantonin zviceran Solothurn. Më 1994 botoi vëllimin e parë me tregime Diese verfluchte Schwerkraft që u pasua nga shumë libra të tjerë me tregime të shkurtra, romane dhe reportazhe. Alex Capus lidh fakte të hulumtuara me kujdes me plane fiktive rrëfimi, në të cilat ai përshkruan me ndjeshmëri fatet personale të personazheve të tij. Për punën e tij si shkrimtar Alex Capus është vlerësuar me disa çmime.

Website

partner projektesh

traduki partners 2014 d