përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

BETON Spezialausgabe, 03

beton 2013Autorët dhe shkrimet e përzgjedhur në këtë edicion të revistës BETON dëshmojnë për pikat nevralgjike të shoqërive të tranzicionit në Evropën Juglindore. Shkrimet bëjnë fjalë për tema dhe ngjarje që kanë arritur një dekonstruksion paraprak të rendit të vlerave në këto shoqëri që,  drejt BE-së ose tashmë në BE, ose e bllokojnë të kaluarën e tyre ose kanë filluar rishikimin e saj.

BETON Spezialausgabe, 03 [BETON edicion special, 03] (varianti-pdf) u botua me rastin e Panairit të Librit në Lajpcig në Mars 2013.

partner projektesh

traduki partners 2014 d