përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Weber, Andreas

.

weber andreasAndreas Weber, i lindur më 1967, studioi biologjie dhe filozofi në Berlin, Freiburg, Hamburg dhe Paris. Si autor, gazetar dhe redaktor i lirë shkruan prej vitit 1994 rregullisht artikuj për revista dhe gazeta, ndër to GEO, Merian, Die Zeit, mare dhe greenpeace magazin. Në librat e tij me eseistikë letrare Weber angazhohet për kapërcimin e interpretimeve mekanistike të fenomeneve jetësore. Ai hap një vështrim të ri për të gjallën si fenomen vetëshprehjeje ndjesore dhe të një ekologjie kreative. Andreas Weber jeton me familjen e tij në Berlin.

Website

partner projektesh

traduki partners 2014 d