përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Payback

Schirrmacher, Frank.

334 schirrmacher paybackÇfarë doja të bëja tani? Përse gjërat nuk kanë më fund? Çfarë po ndodh me trurin tim? Thuajse gjithkush e njeh këtë lloj të ri harrese dhe shtimin patologjik të ndërprerjeve të përqendrimit. Ne dimë më shumë se kurrë dhe prapë vazhdimisht kemi frikë se mos e humbim më të rëndësishmen. Informacionet janë përparësi dhe në zinxhirin ushqimor të informacioneve fiton ai që jep e merr lajme sa më shpejt e sa më efektshëm. Duke u nisur nga biseda me koka udhëheqëse të epokës së internetit dhe përfaqësues të rëndësishëm të psikologjisë moderne Frank Schirrmacher tregon se si mund të shndërrohet imazhi i njeriut për veten,  se sa magjepsëse mund të jenë përgjigjet ndaj kësaj krize.

Payback [Payback] nga Frank Schirrmacher ka dalë në bullgarisht (pjesë leximi) përkthyer nga Totka Ivanova Monova dhe Milen Milev nën titullin Payback pranë botimeve Paradox, Sofje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d