përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Hinter dem Bahnhof liegt das Meer

Richter, Jutta.

333 richter hinter dem bahnhof liegt das meerNëntëshi do të shkojë te deti, atje ku është ngrohtë dhe rriten limona. Pa para nuk do të shkosh shumë larg, i shpjegon Kozmosi, vagabondi i qytetit, me të cilin shoqërohet ai. Së bashku ata përpiqen të mbledhin paratë e nevojshme. Por e vetmja gjë që do të mund të shiste Nëntëshi është engjëlli i tij mbrojtës. Po ai nuk mund të jepet, apo jo?

Hinter dem Bahnhof liegt das Meer [Pas stacionit është deti] i Jutta Richter-it ka dalë në rumanisht (pjesë leximi) përkthyer nga Alexandru Al. Sahighian nën titullin Să nu vinzi înger păzitor! pranë botimeve Humanitas, Bukuresht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d