përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Petkova, Krasimira

.

petkova krasimiraKrasimira Petkova  u lind më 1970 në Silistra (Bullgari), studioi elektroteknikë dhe mikroelektronikë në Sofje, ku jetonte dhe punonte deri më 2001. Prej vitit 2001 ajo jeton në Fürth (Gjermani) dhe punon si administratore rrjetesh dhe sistemesh kompjuterike. Në vitin 2006 Krasimira Petkova publikoi përkthimin e saj të parë letrar nga gjermanishtja në bullgarisht. Që atëherë ajo ka përkthyer disa vepra ndër to eine Woche voller Samstage e Paul Maarit dhe Der kleine Ritter Trenk e Kirsten Boies.

partner projektesh

traduki partners 2014 d