përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Tuckermann, Anja

.

tuckermann anjaAnja Tuckermann u lind më 1961 në Berlin, ku jeton edhe sot e kësaj dite dhe punon si autore e lirë. Ajo shkruan libra dhe drama si dhe tekste për filma dhe muzikë. Ajo gjithashtu drejton punëtori shkrimi dhe seminare për prozë dhe teatër. Filloi të shkruajë për të rinj teksa angazhohej me punën feministe me vajza dhe punonte në radion e fëmijëve. Veprat e saj janë përkthyer në shumë gjuhë dhe janë shpërblyer me një sërë çmimesh dhe bursash.

partner projektesh

traduki partners 2014 d