përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Hosfeld, Rolf

.

hosfeld rolfRolf Hosfeld u lind më 1948 në Berleburg. Studioi gjermanistikë, shkenca politike dhe filozofi në Frankfurt mbi Main dhe Berlin dhe promovoi për Heinrich Heinen. Hosfeld ka qenë lektor nëpër shtëpi botuese, redaktor i revistës „Merian“, shef kulture i revistës „Woche“ në Hamburg si dhe produzent filmash dhe programesh televizive në Berlin. Krahas dokumentarëve të ndryshëm për tema të kohës, ka botuar edhe disa libra, ndër ta një biografi të filozofit Georg Wilhelm Friedrich Hegel dhe Operation Nemesis. Die Türkei, Deutschland und der Völkermord an den Armeniern.

partner projektesh

traduki partners 2014 d