përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Kracht, Christian

.

kracht christianChristian Kracht u lind më 1966 në Gstaad/Zvicër dhe u rrit në SHBA, Kanada dhe në jug të Francës. Babai i tij ka qenë i ngarkuar i përgjithshëm fuqiplotë i Axel Springerit. Kracht ka punuar si gazetar ndër të tjera për revistat “Tempo” dhe “Der Spiegel”. Romani i tij i parë, "Faserland", u botua në vitin 1995 dhe konsiderohet si pararendës i letërsisë gjermane pop.

Webseite

partner projektesh

traduki partners 2014 d