përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Mappes-Niediek, Norbert

.

mappes-niediek norbertNorbert Mappes-Niediek u lind më 1953 dhe prej vitit 1992 punon si korrespondent i lirë për Evropën Juglindore. Në vitet 1994 dhe 1995 ai ka qenë këshilltar i të ngarkuarit të posaçëm të OKB-së për ish-Jugosllavinë Yasushi Akashi. Norbert Mappes-Niediek ka botuar një sërë librash dhe shkruan për shumë gazeta gjermane dhe holandeze: Frankfurter Rundschau, Berliner Zeitung, Badische Zeitung, Aargauer Zeitung, Der Standard, NRC Handelsblad. Më parë ai ka qenë për shumë vite bashkëpunëtor i së përjavshmes “Die Zeit” dhe i radios kombëtare të Gjermanisë “Deutschlandfunk”.

Website

partner projektesh

traduki partners 2014 d