përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Beqiri, Shaip

.

beqiri shaipShaip Beqiri u lind më 1954 në Gllamnik të Kosovës. Studioi gjuhë dhe letërsi shqipe në Universitetin e Prishtinës dhe punoi më pas për disa vjet si mësues dhe redaktor kulture. Prej vitit 1995 jeton si poet dhe gazetar kulture në Zvicër, prej vitit 2003 është anëtar i Shoqatës „Autore dhe autorë të Zvicrës“ (AdS).

partner projektesh

traduki partners 2014 d