përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Der satanarchäolügenialkohöllische Wunschpunsch

Ende, Michael .

319 ende wunschpunschNata e Vitit të Ri. Këshilltari i fshehtë i magjistarëve Beelzebub Irrwitzer dhe tezja e tij, shtriga e parave Tyrannja Vamperl, kanë një problem: Ata nuk e kanë plotësuar akoma planin vjetor të ligësive dhe kanë vetëm pesë minuta kohë. Vetëm një plan veçanërisht i lig mund t’i ndihmojë që ta realizojnë synimin...

Der satanarchäolügenialkohöllische Wunschpunsch [Ponçi i dëshirave] i Michael Endes ka dalë në rumanisht (sprovë për lexim) përkthyer nga Nora Iuga nën titullin Satanarheologenialcooligocenul Punci cu porunci pranë botimeve Arthur, Bukuresht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d