përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Ahmeti, Safet

.

ahmeti safetSafet Ahmeti u lind më 1967 në Makarska (Kroaci). Tezën e doktoratës ia kushtoi artit bashkëkohor dhe antropologjisë. Prej vitit 2003 deri më 2008 ai ka dhënë mësim në Universitetin e Evropës Juglindore të Tetovës, në degën Kulturë Pamore dhe Komunikim. Më 2011 ai krijoi partneritetin mes Qendrës së Studimeve Pamore të Zagrebit (CVS) dhe Qendrës së Studimeve Pamore të Shkupit dhe u bë drejtor i saj. Në kuadër të zhvillimit të përmbajtjeve programore të Qendrës ai ndër të tjera angazhohet për përkthime librash të rëndësishëm. Qendra për Studime Pamore e Shkupit është pjesë e rrjetit "Visual culture in Europe" dhe e "International Association for Visual Culture".

partner projektesh

traduki partners 2014 d