përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Setz, Clemens J.

.

setz clemens by manfred sause© manfred sauseClemens J. Setz u lind më 1982 në Graz. Pas studimeve për matematikë dhe gjermanistikë në Graz ai punoi si tutor matematike ndër të tjera në Proximity Awareness & Learning Center Helianau dhe si gazetar. Që prej vitit 2008 tek ai janë shfaqur pasojat e vona të kontaminimit me indigo. Sot ai jeton së bashku me bashkëshorten i tërhequr si shkrimtar i lirë në afërsi të Grazit.

partner projektesh

traduki partners 2014 d