përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Wer ist wir? Deutschland und seine Muslime

Kermani, Navid.

301 kermani wer ist wirGjermania është bërë vend migrimi. Tok me njerëzit ka ardhur edhe një fe e re: feja islame. Në librin e tij më të fundit, shkrimtari dhe orientalisti Navid Kermani tregon në një mënyrë shumë personale jetën e tij në Gjermani si fëmijë prindërish iranianë dhe raporton për përvojën e tij si anëtar i Konferencës Islamike Gjermane. Dhe këtu ai sërish dëshmohet si vëzhgues i vëmendshëm, analist i mprehtë dhe rrëfyes që të bën për vete.

Wer ist wir? Deutschland und seine Muslime [Kush është ne? Gjermania dhe myslimanët e saj] i Navid Kermanit ka dalë në serbisht (sprovë për lexim) përkthyer nga Jelena Kostić-Tomović nën titullin Ko smo mi? Nemačka i njeni muslimani pranë botimeve Samizdat B92, Beograd.

partner projektesh

traduki partners 2014 d