përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Dicker, Joël

.

dicker joel© PalroggJoël Dicker u lind më 1985 në Gjenevë. Jurist për nga profesioni, ai ka shkruar deri tani dy romane, Les Derniers Jours de nos Pères dhe La Vérité sur l'Affaire Harry Québert. Për këtë të fundit ka marrë Grand Prix du Roman der Académie Française si dhe Prix Goncourt des Lycéens dhe Prix Littéraire des Vocations. Në Francë ky libër u konsiderua si një nga sensacionet letrare të vitit 2012, të drejtat e përkthimit janë shitur ndërkohë në mbi 30 gjuhë të ndryshme.

Websajt

partner projektesh

traduki partners 2014 d