përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Vosganian, Varujan

.

vosganian varujanVarujan Vosganian, i lindur më 1958 në Craiova (Rumani), e kaloi fëmijërinë dhe rininë në Foçsani. Ai punon si shkencëtar ekonomie, politikan dhe shkrimtar dhe është president i Bashkimit të Armenëve të Rumanisë. Prej vitit 2006 deri më 2008 ai ka qenë ministër financash dhe ekonomie në Rumani, më 2013 u angazhua sërish si ministër ekonomie. Krahas librave me tema ekonomike dhe politike Varujan Vosganian publikon edhe romane dhe poezi.

http://vosganian.ro

partner projektesh

traduki partners 2014 d