përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Skogland

Boie, Kirsten.

287 boie skoglandNjë vend plot të fshehta dhe një lojë që befas nuk është më lojë. Pikërisht Jarvena e ndrojtur arrin deri në raundin e fundit në një përzgjedhje aktorësh për një film. Vendimi përfundimtar për rolin kryesor do të merret në Skogland. Por aty Jarvenën e pret një surprizë: ajo do të përfaqësojë në një pritje Malenan, princeshën e Skoglandit. Dhe pastaj ngjarjet pasojnë njëra-tjetrën dhe Jarvena zbulon se ajo është vetëm një top loje në një plan të rrezikshëm. A do të arrijë ajo ta ndihmojë Malenën dhe të riun Joas të shkatërrojnë komplotin?Fjala është për jetë a vdekje …

Skogland nga Kirsten Boie ka dalë në kroatisht (sprovë për lexim) përkthyer nga Nataša Medved nën titullin Skogland pranë botimeve Algoritam, Zagreb.

partner projektesh

traduki partners 2014 d