përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

van Dijk, Lutz

.

van dijk lutz by gesche jaegerLutz van Dijk, i lindur më 1955 në Berlin, ka qenë mësues në Hamburg dhe më pas bashkëpunëtor në shtëpinë „Anne Frank“ në Amsterdam, prej vitit 2001 jeton si shkrimtar dhe bashkëthemelues i fondacionit afrikano-jugor për fëmijë dhe të rinj të prekur nga virusi HI/sida HOKISA në Kejptaun. Librat e tij janë përkthyer në shumë gjuhë dhe kanë marrë shumë çmime ndërkombëtarë. Në Gjermani dhe vende të tjera janë të njohura librat historikë popullarizues të tij, si për shembull, Geschichte der Juden [Historia e hebrenjve] dhe Geschichte Afrikas [Historia e Afrikës].

ueb faqe

partner projektesh

traduki partners 2014 d