përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Suter, Martin

.

sutner_martin
© juergen-bauer.com
Martin Suter, lindur më 1948 në Zyrih, është shkrimtar, editorialist (shkruante një rubrikë të përjavshme ›Business Class‹ për gazetën zvicerane ›Weltwoche‹, pastaj ›Magazin‹ të ›Tages-Anzeiger‹, si dhe historitë rreth Geri Weibelit në ›NZZ-Folio‹, të dyja botuar si libër pranë botimeve Diogenes), autor skenaresh. Deri më 1991 e fitonte jetesën si hartues tekstesh reklamash dhe drejtues artistik, derisa erdh e iu kushtua krejt shkrimit të librave. Romanet e tij - tani vonë ka dalë ›Weynfeldti i fundit‹ kanë korrur edhe sukses ndërkombëtar. Suter jeton me të shoqen dhe dy fëmijët në Spanjë dhe Guatemalë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d