përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Rešicki, Delimir

.

resicki delimirDelimir Rešicki u lind më 1960 në Osijek, ku jeton edhe sot dhe punon si redaktor kulture në të përditshmen Glas Slavonije (Zëri i Slavonisë). Ai para së gjithash shkruan poezi, por edhe prozë, ese dhe kritika. Poezitë e tij janë përfshirë në shumë antologji dhe janë përkthyer në shumë gjuhë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d